PatentGoot
Contact: (+31) 0599 417444 / info@polytech.nl of vraag Leo via LIVE CHAT

Universele hemelwateraansluitbocht

De universele hemelwater aansluitbocht is een onderdeel van de innovaties van 2012 die is gerealiseerd als antwoord op een vraag vanuit de markt. Veel vakmensen uit de bouwbranche hebben te kennen gegeven dat er te veel verschillende bochten en hulpstukken benodigd zijn om bij nieuwbouw en vooral renovatiewerkzaamheden de hemelwateraansluiting van de goot op de standleiding te plaatsen. Vaak bleek in de praktijk dat de monteur net niet de juiste aansluitbocht voor handen had om de klus te klaren. Hierdoor werden veel meerkosten gerealiseerd die met de vernieuwde hemelwater aansluitbocht van Polytech tot het verleden behoren. Eén onderdeel voor alle voorkomende bochtsituaties.De hemelwateraansluitbocht: eenvoudig bouwen en renoveren
Je kunt een bocht maken door de onderdelen eenvoudig in elkaar te klikken, zodat je de juiste bochtaansluiting krijgt. Afhankelijk van het aantal bochtonderdelen dat je kiest, bepaal je de hoek van de bocht. In stappen van 22,5 graden is de bocht op te bouwen tot 180 graden. Bovendien is de bocht wentelbaar zodat deze in alle gewenste richtingen kan worden gedraaid. De kracht van eenvoud, een bocht voor alle hoeken. Dit veelzijdige koppelstuk voor goot en afvoerpijp is zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Afgezien van de technische en commerciële voordelen, zorgt de bocht bovendien voor een prachtig totaalbeeld.

 

U zoekt nieuwe goten voor de bouw of renovatie van uw woning? PatentGoot biedt u pasklare kunststof oplossingen voor uw hemelwaterafvoer tegen een scherpe prijs. De dakgoten van PatentGoot zijn fraai en duurzaam tegelijk. Omdat we spreken van kunststof, en niet van zink of hout, behoort frequent onderhoud van de dakgoot tot het verleden.

Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht.

PatentGoot is een product van Polytech Kunststoffen.

U bent actief in de nieuwbouw of renovatie? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waaraan een nieuwe dakgoot of dakoverstek gemonteerd mag worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De productiefaciliteiten van de PatentGoten zijn afgestemd op het verwerken van zeer uiteenlopende klantvragen. Zo bieden wij een snelle levering (ca. 5 werkdagen na opdracht) van een groot aantal stijlen en kunt u rekenen op een advies op maat. Daarom zullen wij alleen nee verkopen wanneer de gevraagde oplossing bouwkundig onverantwoord is.

Marktleider Polytech blijkt een vaste bouwpartner voor de prijsbewuste aannemer, de inventieve architect en voor de particulier die kiest voor de esthetische meerwaarde. Omdat Polytech elke bestelling en elke opdrachtgever met dezelfde zorg behandelt, is ook de ZZP-er, die kiest voor montagegemak, goed af in Musselkanaal. Zijn er vragen over maatvoering, toepassing of passtukken? Mail of fax dan gerust de bouwtekening naar ons team en u krijgt een advies en offerte op maat weer terug. Zo werken we samen aan optimale oplossingen!

Uw creativiteit is de flexibiliteit van ons product. Met ruim 200 details voorhanden is vrijwel elke vraag op het gebied van hemelwaterafvoer te beantwoorden met 'standaard maatwerk'.

Wij anticiperen op uw creativiteit
Mocht u een specifieke oplossing zoeken voor uw hemelwaterafvoer, welke nog niet is opgenomen als standaard detail, informeer dan naar de mogelijkheden. Na tienduizenden woningen voorzien te hebben van PatentGoten, komen nieuwe situaties nog maar zelden voor, maar niets is onmogelijk...

U bent als schilder actief op de renovatiemarkt? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waarvan de dakgoten volledig hersteld en geverfd dienen te worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De voordelen van PatentGoot op een rij:

  • Eenvoudig te monteren zonder timmermansambacht
  • Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht
  • U biedt een rendabele investering voor uw klant