PatentGoot
Contact: (+31) 0599 417444 / info@polytech.nl of vraag Leo via LIVE CHAT

Polytech geopend tijdens Bouwvak 2018

Wij zijn tijdens de bouwvak geopend van 7:30 - 16:30 uur


Voorheen kenmerkte de vakantieperiode zich door uitgestorven bouwplaatsen en lege kantoren, maar steeds meer bouwbedrijven werken tijdens de bouwvak gewoon door. Heeft u de komende weken materialen van ons nodig? Geen probleem, wij zijn bereikbaar! Polytech is in week 32 t/m 34 gewoon geopend, alleen gelden er andere openingstijden.


U kunt materiaal bestellen, het InfoCenter bezoeken en goederen ophalen in ons afhaalcentrum van 7:30 - 16:30 uur. Ook bezorgen wij zoals u van ons gewend bent! Uiteraard kunt u ons altijd per e-mail en telefoon (0599-417444) bereiken.   

Houd in deze periode er wel rekening mee dat levertijd iets kan oplopen. Na de bouwvak worden uw goten weer binnen 5 tot 7 werkdagen op iedere bouwlocatie in Nederland geleverd en zijn wij iedere werkdag van 7:00 - 17:00 uur geopend.

Wij wensen u een prettige zomer toe!

Met vriendelijke groet,

Het team van Polytech Kunststoffen bv

U zoekt nieuwe goten voor de bouw of renovatie van uw woning? PatentGoot biedt u pasklare kunststof oplossingen voor uw hemelwaterafvoer tegen een scherpe prijs. De dakgoten van PatentGoot zijn fraai en duurzaam tegelijk. Omdat we spreken van kunststof, en niet van zink of hout, behoort frequent onderhoud van de dakgoot tot het verleden.

Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht.

PatentGoot is een product van Polytech Kunststoffen.

U bent actief in de nieuwbouw of renovatie? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waaraan een nieuwe dakgoot of dakoverstek gemonteerd mag worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De productiefaciliteiten van de PatentGoten zijn afgestemd op het verwerken van zeer uiteenlopende klantvragen. Zo bieden wij een snelle levering (ca. 5 werkdagen na opdracht) van een groot aantal stijlen en kunt u rekenen op een advies op maat. Daarom zullen wij alleen nee verkopen wanneer de gevraagde oplossing bouwkundig onverantwoord is.

Marktleider Polytech blijkt een vaste bouwpartner voor de prijsbewuste aannemer, de inventieve architect en voor de particulier die kiest voor de esthetische meerwaarde. Omdat Polytech elke bestelling en elke opdrachtgever met dezelfde zorg behandelt, is ook de ZZP-er, die kiest voor montagegemak, goed af in Musselkanaal. Zijn er vragen over maatvoering, toepassing of passtukken? Mail of fax dan gerust de bouwtekening naar ons team en u krijgt een advies en offerte op maat weer terug. Zo werken we samen aan optimale oplossingen!

Uw creativiteit is de flexibiliteit van ons product. Met ruim 200 details voorhanden is vrijwel elke vraag op het gebied van hemelwaterafvoer te beantwoorden met 'standaard maatwerk'.

Wij anticiperen op uw creativiteit
Mocht u een specifieke oplossing zoeken voor uw hemelwaterafvoer, welke nog niet is opgenomen als standaard detail, informeer dan naar de mogelijkheden. Na tienduizenden woningen voorzien te hebben van PatentGoten, komen nieuwe situaties nog maar zelden voor, maar niets is onmogelijk...

U bent als schilder actief op de renovatiemarkt? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waarvan de dakgoten volledig hersteld en geverfd dienen te worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De voordelen van PatentGoot op een rij:

  • Eenvoudig te monteren zonder timmermansambacht
  • Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht
  • U biedt een rendabele investering voor uw klant