PatentGoot
Contact: (+31) 0599 417444 / info@polytech.nl of vraag Leo via LIVE CHAT

Wonen&Co de beurs | 19 tot 22 maart | MartiniPlaza Groningen

De 10de editie van de Wonen&Co Beurs is van start gegaan in de MartiniPlaza te Groningen.
De locatie verleent zich weer voor de liefhebber van woninginterieur en - exterieur. 

Vier Dagen non-stop de nieuwste ideeën, inspiratie en informatie tot u opnemen?
Dan bent u bij Wonen&Co aan het goede adres! 

U ontdekt de veelzijdigheid van de Beurs en keert gegarandeerd met een rugzak vol ideeën huiswaarts.


Innovatie is iets dat de beurs drijft en waar veel mensen op afkomen, zo weet ook eigenaar en ondernemer Eric Tent van de Dakgootspecialist. Door de verslechtering van natuurproducten valt de keuze van de consument steeds vaker op kunststof dakgoten.
Naast de levenslange garantie en de niet of nauwelijks vatbaarheid voor slijtage en verkleuring is de duurzaamheid van het product gewaarborgd. 


Producent Polytech Kunststoffen zit al meer dan 40 jaar in de ontwikkelingen rondom kunststof en levert de Dakgootspecialist de beste kunststof dakgoten. 

Heeft u nieuwe kunststof dakgoten nodig? 
Wacht dan niet! En ervaar de voordelen van een kunststof dakgoot! 

Wij zien u graag terug op de Wonen&CO beurs!

Data & Openingstijden:
Donderdag       19 maart:            Van 13:00 tot 22:00 uur 
Vrijdag              20 maart             Van 13:00 tot 22:00 uur
Zaterdag           21 maart             Van 10:00 tot 18:00 uur
Zondag             22 maart             Van 10:00 tot 18:00 uur 

Praktisch informatie:
Entreeprijs: € 11,50 of bestel je kaarten online op de site van Wonen & CO en ontvang € 1,50 korting.

Met vriendelijke groet,
Het team van Patentgoot
 

U zoekt nieuwe goten voor de bouw of renovatie van uw woning? PatentGoot biedt u pasklare kunststof oplossingen voor uw hemelwaterafvoer tegen een scherpe prijs. De dakgoten van PatentGoot zijn fraai en duurzaam tegelijk. Omdat we spreken van kunststof, en niet van zink of hout, behoort frequent onderhoud van de dakgoot tot het verleden.

Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht.

PatentGoot is een product van Polytech Kunststoffen.

U bent actief in de nieuwbouw of renovatie? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waaraan een nieuwe dakgoot of dakoverstek gemonteerd mag worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De productiefaciliteiten van de PatentGoten zijn afgestemd op het verwerken van zeer uiteenlopende klantvragen. Zo bieden wij een snelle levering (ca. 5 werkdagen na opdracht) van een groot aantal stijlen en kunt u rekenen op een advies op maat. Daarom zullen wij alleen nee verkopen wanneer de gevraagde oplossing bouwkundig onverantwoord is.

Marktleider Polytech blijkt een vaste bouwpartner voor de prijsbewuste aannemer, de inventieve architect en voor de particulier die kiest voor de esthetische meerwaarde. Omdat Polytech elke bestelling en elke opdrachtgever met dezelfde zorg behandelt, is ook de ZZP-er, die kiest voor montagegemak, goed af in Musselkanaal. Zijn er vragen over maatvoering, toepassing of passtukken? Mail of fax dan gerust de bouwtekening naar ons team en u krijgt een advies en offerte op maat weer terug. Zo werken we samen aan optimale oplossingen!

Uw creativiteit is de flexibiliteit van ons product. Met ruim 200 details voorhanden is vrijwel elke vraag op het gebied van hemelwaterafvoer te beantwoorden met 'standaard maatwerk'.

Wij anticiperen op uw creativiteit
Mocht u een specifieke oplossing zoeken voor uw hemelwaterafvoer, welke nog niet is opgenomen als standaard detail, informeer dan naar de mogelijkheden. Na tienduizenden woningen voorzien te hebben van PatentGoten, komen nieuwe situaties nog maar zelden voor, maar niets is onmogelijk...

U bent als schilder actief op de renovatiemarkt? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waarvan de dakgoten volledig hersteld en geverfd dienen te worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De voordelen van PatentGoot op een rij:

  • Eenvoudig te monteren zonder timmermansambacht
  • Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht
  • U biedt een rendabele investering voor uw klant