PatentGoot
Contact: (+31) 0599 417444 / info@polytech.nl of vraag Leo via LIVE CHAT

BouwBeurs in Jaarbeurs te Utrecht – Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 februari

Ook Patentgoot is van maandag 9 tot en met vrijdag 13 februari aanwezig in de Jaarbeurs Utrecht tijdens de BouwBeurs 2015. Het is de ideale beurs voor de uitvoerende bouw. De beurs vindt plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Het is dé ontmoetingsplaats voor zowel ondernemers als particulieren. U kunt er onder andere innovatieve ideeën uit de bouw opdoen en nieuwe bouwproducten en bouwprojecten bewonderen.


Het zeer diverse aanbod van de beurs bestaat onder meer uit bouwconstructies, bouwmaterialen, veiligheidsproducten en de nieuwste snufjes voor renovatie en onderhoud van bouwprojecten. We hopen u te mogen ontvangen op stand A007 in Hal 11. Tot ziens bij Patentgoot!

Locatie 
Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Openingstijden
Maandag 9 februari:     09.30 – 17.30 uur
Dinsdag 10 februari:     09.30 – 17.30 uur
Woensdag 11 februari:  09.30 – 17.30 uur
Donderdag 12 februari:  09.30 – 20.30 uur (avondopening)
Vrijdag 13 februari:        09.30 – 17.30 uur

Kosten
Lees hier meer over de kosten of registreer u direct.    

Als u zich op de homepage van www.patentgoot.nl inschrijft voor de nieuwsbrief ontvangt u in week 5 uw registratiecode. 

Video-impressie
Bekijk hier een video-impressie van een eerdere BouwBeurs.  

U zoekt nieuwe goten voor de bouw of renovatie van uw woning? PatentGoot biedt u pasklare kunststof oplossingen voor uw hemelwaterafvoer tegen een scherpe prijs. De dakgoten van PatentGoot zijn fraai en duurzaam tegelijk. Omdat we spreken van kunststof, en niet van zink of hout, behoort frequent onderhoud van de dakgoot tot het verleden.

Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht.

PatentGoot is een product van Polytech Kunststoffen.

U bent actief in de nieuwbouw of renovatie? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waaraan een nieuwe dakgoot of dakoverstek gemonteerd mag worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De productiefaciliteiten van de PatentGoten zijn afgestemd op het verwerken van zeer uiteenlopende klantvragen. Zo bieden wij een snelle levering (ca. 5 werkdagen na opdracht) van een groot aantal stijlen en kunt u rekenen op een advies op maat. Daarom zullen wij alleen nee verkopen wanneer de gevraagde oplossing bouwkundig onverantwoord is.

Marktleider Polytech blijkt een vaste bouwpartner voor de prijsbewuste aannemer, de inventieve architect en voor de particulier die kiest voor de esthetische meerwaarde. Omdat Polytech elke bestelling en elke opdrachtgever met dezelfde zorg behandelt, is ook de ZZP-er, die kiest voor montagegemak, goed af in Musselkanaal. Zijn er vragen over maatvoering, toepassing of passtukken? Mail of fax dan gerust de bouwtekening naar ons team en u krijgt een advies en offerte op maat weer terug. Zo werken we samen aan optimale oplossingen!

Uw creativiteit is de flexibiliteit van ons product. Met ruim 200 details voorhanden is vrijwel elke vraag op het gebied van hemelwaterafvoer te beantwoorden met 'standaard maatwerk'.

Wij anticiperen op uw creativiteit
Mocht u een specifieke oplossing zoeken voor uw hemelwaterafvoer, welke nog niet is opgenomen als standaard detail, informeer dan naar de mogelijkheden. Na tienduizenden woningen voorzien te hebben van PatentGoten, komen nieuwe situaties nog maar zelden voor, maar niets is onmogelijk...

U bent als schilder actief op de renovatiemarkt? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waarvan de dakgoten volledig hersteld en geverfd dienen te worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De voordelen van PatentGoot op een rij:

  • Eenvoudig te monteren zonder timmermansambacht
  • Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht
  • U biedt een rendabele investering voor uw klant