PatentGoot
Contact: (+31) 0599 417444 / info@polytech.nl of vraag Leo via LIVE CHAT

Renoveren kan goedkoper (persbericht cobouw)

De bouwsector heeft alle reden om kritisch op de investeringen, kostprijzen en offertebedragen te letten. Eens te meer gaat het erom de opdracht niet alleen te verkopen, maar ook de marges en manuren van de onderneming te bewaken. Deze tendens motiveerde tot het doen van onderzoek in 2011 en 2012 door kunststof bouwmaterialen producent Polytech Kunststoffen (leverancier van onder andere PatentGoot, dakgoten, boeidelen en windveren).

De producent die inmiddels enkele decennia actief is in kunststof dakgoottoepassingen, was zich al jaren bewust van de voordelen van kunststof op het gebied van flexibiliteit en duurzaamheid.


Echter, de kostprijs in verhouding tot de alternatieven werd nog nooit nauwkeurig berekend. Na doorrekening van diverse projecten concludeerde Polytech dat in nagenoeg alle renovatieprojecten het vervangen van een bestaande dakgoot met boeiboord door een kunststof dakgoot goedkoper is dan het repareren en uitstukken ervan.

Onder vakmensen blijkt niet alleen dat de inkoop van kunststof goedkoper is dan de conventionele bouwmaterialen. Ook de montagetijd is veel sneller en relatief eenvoudiger dan het ambachtelijke maar bewerkelijke uitstukken, plamuren en verven. De keuze die de vakman de eindklant kan bieden in de varianten op het ontwerp vormen in de kritische consumentenmarkt van vandaag tevens een concurrentievoordeel.

Voor de woningeigenaar heeft de vakman dus verkoopargumenten in handen: de kosten worden door deze efficiente inkoop en verwerking namelijk ook voor de woningeigenaar gedrukt. De daarmee gepaard gaande vrijheid in dakrandafwerking en de lagere investering in vastgoedonderhoud van de woning zijn een belangrijk duwtje in de rug om tot aankoop over te gaan. Door meer dan 12 verschillende hoofdvormen in diverse variaties te kunnen leveren is iedere bouwstijl van een gebouw te behouden zoals men oorspronkelijk heeft bedacht zonder kwaliteitsafbreuk aan het ontwerp. Bovendien kiest de klant voor een duurzamer product dat vanaf montage onderhoudsarm is en per direct, maar ook op termijn, dankzij loogvrij hemelwater milieuvriendelijk.

 

U zoekt nieuwe goten voor de bouw of renovatie van uw woning? PatentGoot biedt u pasklare kunststof oplossingen voor uw hemelwaterafvoer tegen een scherpe prijs. De dakgoten van PatentGoot zijn fraai en duurzaam tegelijk. Omdat we spreken van kunststof, en niet van zink of hout, behoort frequent onderhoud van de dakgoot tot het verleden.

Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht.

PatentGoot is een product van Polytech Kunststoffen.

U bent actief in de nieuwbouw of renovatie? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waaraan een nieuwe dakgoot of dakoverstek gemonteerd mag worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De productiefaciliteiten van de PatentGoten zijn afgestemd op het verwerken van zeer uiteenlopende klantvragen. Zo bieden wij een snelle levering (ca. 5 werkdagen na opdracht) van een groot aantal stijlen en kunt u rekenen op een advies op maat. Daarom zullen wij alleen nee verkopen wanneer de gevraagde oplossing bouwkundig onverantwoord is.

Marktleider Polytech blijkt een vaste bouwpartner voor de prijsbewuste aannemer, de inventieve architect en voor de particulier die kiest voor de esthetische meerwaarde. Omdat Polytech elke bestelling en elke opdrachtgever met dezelfde zorg behandelt, is ook de ZZP-er, die kiest voor montagegemak, goed af in Musselkanaal. Zijn er vragen over maatvoering, toepassing of passtukken? Mail of fax dan gerust de bouwtekening naar ons team en u krijgt een advies en offerte op maat weer terug. Zo werken we samen aan optimale oplossingen!

Uw creativiteit is de flexibiliteit van ons product. Met ruim 200 details voorhanden is vrijwel elke vraag op het gebied van hemelwaterafvoer te beantwoorden met 'standaard maatwerk'.

Wij anticiperen op uw creativiteit
Mocht u een specifieke oplossing zoeken voor uw hemelwaterafvoer, welke nog niet is opgenomen als standaard detail, informeer dan naar de mogelijkheden. Na tienduizenden woningen voorzien te hebben van PatentGoten, komen nieuwe situaties nog maar zelden voor, maar niets is onmogelijk...

U bent als schilder actief op de renovatiemarkt? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waarvan de dakgoten volledig hersteld en geverfd dienen te worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De voordelen van PatentGoot op een rij:

  • Eenvoudig te monteren zonder timmermansambacht
  • Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht
  • U biedt een rendabele investering voor uw klant