PatentGoot
Contact: (+31) 0599 417444 / info@polytech.nl of vraag Leo via LIVE CHAT

Vacature HOOFD ADMINISTRATIE

Polytech Kunststoffen BV (Polytech) is een vooraanstaande leverancier van innovatieve producten voor de (Nederlandse) bouwsector. Polytech richt zich vooral op de productie van hoogwaardige prefab kunststof dakgoot systemen, die onder de naam Patentgoot op de markt worden gebracht. Daarnaast wordt een aantal andere innovatieve producten geproduceerd, onder andere Novariet, een kunstriet dat als duurzaam en onderhoudsvrij alternatief voor de traditioneel met natuurriet gedekte daken wordt aangeboden.

Meer informatie over Polytech is te vinden op www.polytech.nl

Polytech is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technische georiënteerde bedrijven in Noord-Oost Nederland.

Ter versterking van de organisatie zijn we op zoek naar een enthousiaste

 

 

HOOFD ADMINISTRATIE (FT)

 

Je functie

Als Hoofd Administratie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse financiële  administratie, de debiteuren bewaking en het opstellen van de financiële maand rapportages (incl.  cash flow prognoses). Jaarlijks stel je de budgetten op.

Tevens ben je verantwoordelijk voor de verdere optimalisatie van de financiële orderadministratie.

Je bent aanspreekpunt voor de externe accountant en je verzorgt de fiscale aangiftes (o.a. BTW). Verder ben je verantwoordelijk voor adequate en betrouwbare administratieve processen en zie je toe  op een juiste toepassing en naleving van de interne procedures.

Je stuurt de administratief medewerker(s) aan en bent het eerste aanspreekpunt voor de groepscontroller.

Op de diverse deelgebieden (o.a. fiscale zaken, treasury, verzekeringen) word je daarbij ondersteund door de aanwezige expertise in de Schoonderwolf Groep.

 

Profiel

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op je vakgebied;
  • Je beschikt over relevante werkervaring; ervaring bij een producerend bedrijf is een pre;
  • Je hebt een pragmatische en pro actieve houding, je bent communicatief sterk en hebt een stevige persoonlijkheid;
  • Je beschikt over een gedegen vakkennis, werkt accuraat en voelt je prettig in een centrale, afwisselende en sturende rol;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, beheersing van de Engelse (en Duitse) taal is een pre;
  • Je hebt kennis van en affiniteit met diverse ERP en kantoor automatiseringspakketten;
  • Je bent doortastend en een teamspeler.

 

Wij bieden

Een veelzijdige en zelfstandige functie in een professionele omgeving bij een dynamische en financieel gezonde organisatie met innovatieve producten. Binnen Polytech en de Schoonderwolf Groep heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is. Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je standplaats is het kantoor van Polytech in Musselkanaal.

 

Spreekt deze functie je aan?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Liane Hovestad (HR Adviseur / telefoon nummer 0523 – 615 631) of met Fred Janssen (groepscontroller / telefoon 0523 - 615631). Je reactie met cv kun je mailen naar vacature@schoonderwolf.nl.

 

 

 

U zoekt nieuwe goten voor de bouw of renovatie van uw woning? PatentGoot biedt u pasklare kunststof oplossingen voor uw hemelwaterafvoer tegen een scherpe prijs. De dakgoten van PatentGoot zijn fraai en duurzaam tegelijk. Omdat we spreken van kunststof, en niet van zink of hout, behoort frequent onderhoud van de dakgoot tot het verleden.

Levering binnen ca. 5 werkdagen na opdracht.

PatentGoot is een product van Polytech Kunststoffen.

U bent actief in de nieuwbouw of renovatie? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waaraan een nieuwe dakgoot of dakoverstek gemonteerd mag worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De productiefaciliteiten van de PatentGoten zijn afgestemd op het verwerken van zeer uiteenlopende klantvragen. Zo bieden wij een snelle levering (ca. 5 werkdagen na opdracht) van een groot aantal stijlen en kunt u rekenen op een advies op maat. Daarom zullen wij alleen nee verkopen wanneer de gevraagde oplossing bouwkundig onverantwoord is.

Marktleider Polytech blijkt een vaste bouwpartner voor de prijsbewuste aannemer, de inventieve architect en voor de particulier die kiest voor de esthetische meerwaarde. Omdat Polytech elke bestelling en elke opdrachtgever met dezelfde zorg behandelt, is ook de ZZP-er, die kiest voor montagegemak, goed af in Musselkanaal. Zijn er vragen over maatvoering, toepassing of passtukken? Mail of fax dan gerust de bouwtekening naar ons team en u krijgt een advies en offerte op maat weer terug. Zo werken we samen aan optimale oplossingen!

Uw creativiteit is de flexibiliteit van ons product. Met ruim 200 details voorhanden is vrijwel elke vraag op het gebied van hemelwaterafvoer te beantwoorden met 'standaard maatwerk'.

Wij anticiperen op uw creativiteit
Mocht u een specifieke oplossing zoeken voor uw hemelwaterafvoer, welke nog niet is opgenomen als standaard detail, informeer dan naar de mogelijkheden. Na tienduizenden woningen voorzien te hebben van PatentGoten, komen nieuwe situaties nog maar zelden voor, maar niets is onmogelijk...

U bent als schilder actief op de renovatiemarkt? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waarvan de dakgoten volledig hersteld en geverfd dienen te worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De voordelen van PatentGoot op een rij:

  • Eenvoudig te monteren zonder timmermansambacht
  • Levering binnen ca. 5 werkdagen na opdracht
  • U biedt een rendabele investering voor uw klant