PatentGoot
Contact: (+31) 0599 417444 / info@polytech.nl of vraag Leo via LIVE CHAT

CLEAN-IT, Multi reiniger

Voor het reinigen van uw kunststof dakgoten, kunststof windveren en kunststof waterafvoeren adviseert Polytech Kunststoffen een multi reiniger '' CLEAN-IT ''.


Wat kunt u met het product?
Met ''CLEAN-IT'' kunt u de groenaanslag van bomen en struiken en dakpankleur sluier verwijderen van uw kunststof dakgoten, kunststof windveren en kunststof waterafvoeren. Daarnaast zorgt ''CLEAN-IT'' voor het conserveren van uw kunststof dakgoten en boeidelen tegen verschillende weersinvloeden. 

Hoe te gebruiken?
Het procuct ''CLEAN-IT'' is zeer gebruiksvriendelijk en biologisch afbreekbaar!
Draai de spuitkop van de fles naar rechts en u kunt beginnnen met het schoonmaken van uw kunststof dakgoten en boeidelen.

Hoe te bestellen?
U kunt ''CLEAN-IT'' afhalen in ons magazijn of bestellen door onderstaand contactformulier in te vullen, het aantal gewenste flesjes kunt u invullen bij "Geschatte totale lengte". U krijgt dan per email een opdrachtbevestiging van ons retour welke u kunt accorderen.

 

Bekijk praktijkvoorbeelden

Offerteformulier CLEAN-IT, Multi reiniger

Producten formulier

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.

Beschikbare downloads

Praktijkvoorbeelden

Voor gebruik CLEAN- ITNa gebruik CLEAN- ITCLEAN- ITCLEAN IT

U zoekt nieuwe goten voor de bouw of renovatie van uw woning? PatentGoot biedt u pasklare kunststof oplossingen voor uw hemelwaterafvoer tegen een scherpe prijs. De dakgoten van PatentGoot zijn fraai en duurzaam tegelijk. Omdat we spreken van kunststof, en niet van zink of hout, behoort frequent onderhoud van de dakgoot tot het verleden.

Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht.

PatentGoot is een product van Polytech Kunststoffen.

U bent actief in de nieuwbouw of renovatie? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waaraan een nieuwe dakgoot of dakoverstek gemonteerd mag worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De productiefaciliteiten van de PatentGoten zijn afgestemd op het verwerken van zeer uiteenlopende klantvragen. Zo bieden wij een snelle levering (ca. 5 werkdagen na opdracht) van een groot aantal stijlen en kunt u rekenen op een advies op maat. Daarom zullen wij alleen nee verkopen wanneer de gevraagde oplossing bouwkundig onverantwoord is.

Marktleider Polytech blijkt een vaste bouwpartner voor de prijsbewuste aannemer, de inventieve architect en voor de particulier die kiest voor de esthetische meerwaarde. Omdat Polytech elke bestelling en elke opdrachtgever met dezelfde zorg behandelt, is ook de ZZP-er, die kiest voor montagegemak, goed af in Musselkanaal. Zijn er vragen over maatvoering, toepassing of passtukken? Mail of fax dan gerust de bouwtekening naar ons team en u krijgt een advies en offerte op maat weer terug. Zo werken we samen aan optimale oplossingen!

Uw creativiteit is de flexibiliteit van ons product. Met ruim 200 details voorhanden is vrijwel elke vraag op het gebied van hemelwaterafvoer te beantwoorden met 'standaard maatwerk'.

Wij anticiperen op uw creativiteit
Mocht u een specifieke oplossing zoeken voor uw hemelwaterafvoer, welke nog niet is opgenomen als standaard detail, informeer dan naar de mogelijkheden. Na tienduizenden woningen voorzien te hebben van PatentGoten, komen nieuwe situaties nog maar zelden voor, maar niets is onmogelijk...

U bent als schilder actief op de renovatiemarkt? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waarvan de dakgoten volledig hersteld en geverfd dienen te worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De voordelen van PatentGoot op een rij:

  • Eenvoudig te monteren zonder timmermansambacht
  • Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht
  • U biedt een rendabele investering voor uw klant