PatentGoot
Contact: (+31) 0599 417444 / info@polytech.nl of vraag Leo via LIVE CHAT

PatentKader verfraait de gevel

Een veel voorkomende trend is renovatie en herstructurering in bestaande woonwijken. De woningen zijn vaak verouderd en de architectuur is van vroeger. De woningen zijn slecht geïsoleerd en toe aan een make-over. Woningen worden daarom steeds vaker voorzien van een nieuwe schil. Het PatentKader is daarbij de ideale oplossing voor omkadering van kozijnen in combinatie met de dakgoten. De vormgeving van het PatentKader is strak en modern en is geheel van deze tijd.

De uitvoering van de renovatie bepaalt het succes. Bij een renovatie is een struikelblok vaak het vooraf bepalen van de juiste maatvoering en dit leidt tot hoge faalkosten. Polytech biedt met het PatentKader de uitkomst, deze is namelijk binnen 24/48 uur na het bepalen van de exacte maten leverbaar
en meteen te monteren. Dit past geheel in de huidige wensen van alle partijen, namelijk: korte voorbereidingstijd en minimale bouwtijd met prefab elementen.

Het PatentKader is niet alleen toepasbaar als renovatiedetail maar ook zeer geschikt voor nieuwbouw. Door de ideale waterafvoer via de verticale goot – en niet via de pannen of de gevel – ontstaat een bouwkundig juist detail en een unieke uitstraling.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Offerteformulier PatentKader verfraait de gevel

Producten formulier

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.

Praktijkvoorbeelden

U zoekt nieuwe goten voor de bouw of renovatie van uw woning? PatentGoot biedt u pasklare kunststof oplossingen voor uw hemelwaterafvoer tegen een scherpe prijs. De dakgoten van PatentGoot zijn fraai en duurzaam tegelijk. Omdat we spreken van kunststof, en niet van zink of hout, behoort frequent onderhoud van de dakgoot tot het verleden.

Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht.

PatentGoot is een product van Polytech Kunststoffen.

U bent actief in de nieuwbouw of renovatie? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waaraan een nieuwe dakgoot of dakoverstek gemonteerd mag worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De productiefaciliteiten van de PatentGoten zijn afgestemd op het verwerken van zeer uiteenlopende klantvragen. Zo bieden wij een snelle levering (ca. 5 werkdagen na opdracht) van een groot aantal stijlen en kunt u rekenen op een advies op maat. Daarom zullen wij alleen nee verkopen wanneer de gevraagde oplossing bouwkundig onverantwoord is.

Marktleider Polytech blijkt een vaste bouwpartner voor de prijsbewuste aannemer, de inventieve architect en voor de particulier die kiest voor de esthetische meerwaarde. Omdat Polytech elke bestelling en elke opdrachtgever met dezelfde zorg behandelt, is ook de ZZP-er, die kiest voor montagegemak, goed af in Musselkanaal. Zijn er vragen over maatvoering, toepassing of passtukken? Mail of fax dan gerust de bouwtekening naar ons team en u krijgt een advies en offerte op maat weer terug. Zo werken we samen aan optimale oplossingen!

Uw creativiteit is de flexibiliteit van ons product. Met ruim 200 details voorhanden is vrijwel elke vraag op het gebied van hemelwaterafvoer te beantwoorden met 'standaard maatwerk'.

Wij anticiperen op uw creativiteit
Mocht u een specifieke oplossing zoeken voor uw hemelwaterafvoer, welke nog niet is opgenomen als standaard detail, informeer dan naar de mogelijkheden. Na tienduizenden woningen voorzien te hebben van PatentGoten, komen nieuwe situaties nog maar zelden voor, maar niets is onmogelijk...

U bent als schilder actief op de renovatiemarkt? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waarvan de dakgoten volledig hersteld en geverfd dienen te worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De voordelen van PatentGoot op een rij:

  • Eenvoudig te monteren zonder timmermansambacht
  • Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht
  • U biedt een rendabele investering voor uw klant