PatentGoot
Contact: (+31) 0599 417444 / info@polytech.nl of vraag Leo via LIVE CHAT

Een perfecte afwerking met aansluitelementen en afwerkaccessoires

Altijd een perfecte afwerking van goten en gevels met de accessoires van PatentGoot. Wij zorgen voor eenvoudige, maar perfecte afwerking met bijvoorbeeld de HWA-onderdelen en/of Hoeklas. Of geef goten de uitstraling die u wenst met onze luifels of gootklossen en voorkom onnodig veel onderhoud.

De volledige prijslijst waarop alle accessoires vermeld staan kunt hier downloaden.

Om op de hoogte te blijven van onze innovaties, ontwikkelingen en nieuwe producten kunt u zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Clean- IT, Multi reiniger

CLEAN-IT, Multi reiniger

Accessoires PatentGoot

Accessoires PatentGoot
Rustieke Patentgoot-luifel

Complete Luifel

Complete Luifel

Makelaar compleet

Makelaar

Hoeklas uit één stuk

Hoeklas uit één stuk

HWA-onderdelen

HWA-onderdelen

Dakkapel afwerking

Dakkapel afwerking

Afdekprofielen en hoekstukken boeidelen

Afdekprofielen en hoekstukken boeidelen

Afwatering door dakoverstek

Afwatering door dakoverstek.

Wolfseind

Wolfseind

Gootklossen

Gootklossen

U zoekt nieuwe goten voor de bouw of renovatie van uw woning? PatentGoot biedt u pasklare kunststof oplossingen voor uw hemelwaterafvoer tegen een scherpe prijs. De dakgoten van PatentGoot zijn fraai en duurzaam tegelijk. Omdat we spreken van kunststof, en niet van zink of hout, behoort frequent onderhoud van de dakgoot tot het verleden.

Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht.

PatentGoot is een product van Polytech Kunststoffen.

U bent actief in de nieuwbouw of renovatie? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waaraan een nieuwe dakgoot of dakoverstek gemonteerd mag worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De productiefaciliteiten van de PatentGoten zijn afgestemd op het verwerken van zeer uiteenlopende klantvragen. Zo bieden wij een snelle levering (ca. 5 werkdagen na opdracht) van een groot aantal stijlen en kunt u rekenen op een advies op maat. Daarom zullen wij alleen nee verkopen wanneer de gevraagde oplossing bouwkundig onverantwoord is.

Marktleider Polytech blijkt een vaste bouwpartner voor de prijsbewuste aannemer, de inventieve architect en voor de particulier die kiest voor de esthetische meerwaarde. Omdat Polytech elke bestelling en elke opdrachtgever met dezelfde zorg behandelt, is ook de ZZP-er, die kiest voor montagegemak, goed af in Musselkanaal. Zijn er vragen over maatvoering, toepassing of passtukken? Mail of fax dan gerust de bouwtekening naar ons team en u krijgt een advies en offerte op maat weer terug. Zo werken we samen aan optimale oplossingen!

Uw creativiteit is de flexibiliteit van ons product. Met ruim 200 details voorhanden is vrijwel elke vraag op het gebied van hemelwaterafvoer te beantwoorden met 'standaard maatwerk'.

Wij anticiperen op uw creativiteit
Mocht u een specifieke oplossing zoeken voor uw hemelwaterafvoer, welke nog niet is opgenomen als standaard detail, informeer dan naar de mogelijkheden. Na tienduizenden woningen voorzien te hebben van PatentGoten, komen nieuwe situaties nog maar zelden voor, maar niets is onmogelijk...

U bent als schilder actief op de renovatiemarkt? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waarvan de dakgoten volledig hersteld en geverfd dienen te worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De voordelen van PatentGoot op een rij:

  • Eenvoudig te monteren zonder timmermansambacht
  • Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht
  • U biedt een rendabele investering voor uw klant