PatentGoot
Contact: (+31) 0599 417444 / info@polytech.nl of vraag Leo via LIVE CHAT

Contactgegevens

Polytech Kunststoffen b.v.
Nijverheidslaan 56
9581 EK Musselkanaal

info@polytech.nl

T : 0599 417444
F : 0599 417170

Bezoek ons infocenter of plan uw route.


Openingstijden:

Kantoor & Showroom: Maandag t/m vrijdag:     Van 08:00 t/m 17:00 uur
Afhaalmagazijn: Maandag t/m vrijdag:                Van 07:30 t/m 16:30 uur

Op zaterdag & zon-en feestdagen gesloten.
 

Het Patentgoot Team is 24/7 bereikbaar op info@polytech.nl

Voor het bezoeken van ons InfoCenter is een afspraak niet nodig. De koffie staat klaar!

Om op de hoogte te blijven van onze innovaties, ontwikkelingen en nieuwe producten kunt u zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

 

 

Vacature VERKOPER/WERKVOORBEREIDER

Vacature Medewerker Orderverwerking / Verkoopmedewerker Binnendienst

Ter versterking van ons huidige verkoopteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker orderverwerking / verkoopmedewerker binnendienst.

Wat houdt de functie in:

Als medewerker orderverwerking / verkoopmedewerker binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt (mondeling en schriftelijk) van de klant. Je staat de klanten telefonisch, per e-mail en in ons showroom te woord. Gedurende het gehele proces weet jij ze op correcte wijze te informeren en te adviseren over onze patentgoot producten en leveringsvoorwaarden. Indien nodig ben jij “ de netwerker” binnen het bedrijf om de klant in contact te brengen met de juiste medewerker. Je verzorgt de correcte administratieve processen om de orders uit te werken.

Wat zijn de taken:

Als medewerker orderverwerking / verkoopmedewerker binnendienst ben je o.a. verantwoordelijk voor :

 • Het uitwerken en opvolgen van offertes;
 • Het invoeren, afhandelen en bewaken van orders;
 • Het verzorgen van alle benodigde documentatie en tekeningen voor jouw projecten;
 • Het adviseren van de klanten in de showroom, telefonisch en per mail;

Wie ben jij:

 • MBO+/HBO  werk/denk niveau;
 • Je bent proactief, gedreven, doelgericht en je denkt in oplossingen;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Woorden die jou omschrijven zijn: gedreven, ambitieus, commercieel;
 • Technisch inzicht is een pré;

Wie zijn wij :

Polytech Kunststoffen B.V. is een kunststofverwerkend bedrijf. Polytech Kunststoffen B.V. creëert innovatieve producten en diensten op het gebied van kunststof. Zo dragen wij bij aan de kwaliteit van bouwen en wonen. Onze producten en diensten worden wereldwijd gebruikt in een breed scala van eindmarkten en toepassingen.

Wat bieden wij :

Een leuke baan in een prettige werksfeer binnen een ambitieus bedrijf. Je krijgt een goed salaris dat afhankelijk is van je opleiding en je ervaring. Dit is een fulltime functie.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, mail dan een motivatiebrief en c.v. naar pz@polytech.nl. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Amina Potze op 0599-417444.

 

 

Prijslijst

Download hier onze complete prijslijst in PDF-formaat.

Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u een afspraak maken om ons InfoCenter te bezoeken? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.
Stuur mij tevens een gratis kunststof magazine

Routeplanner

Bereken de route vanaf:
( voorbeeld: Beneluxweg 33, Zuidbroek )

U zoekt nieuwe goten voor de bouw of renovatie van uw woning? PatentGoot biedt u pasklare kunststof oplossingen voor uw hemelwaterafvoer tegen een scherpe prijs. De dakgoten van PatentGoot zijn fraai en duurzaam tegelijk. Omdat we spreken van kunststof, en niet van zink of hout, behoort frequent onderhoud van de dakgoot tot het verleden.

Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht.

PatentGoot is een product van Polytech Kunststoffen.

U bent actief in de nieuwbouw of renovatie? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waaraan een nieuwe dakgoot of dakoverstek gemonteerd mag worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De productiefaciliteiten van de PatentGoten zijn afgestemd op het verwerken van zeer uiteenlopende klantvragen. Zo bieden wij een snelle levering (ca. 5 werkdagen na opdracht) van een groot aantal stijlen en kunt u rekenen op een advies op maat. Daarom zullen wij alleen nee verkopen wanneer de gevraagde oplossing bouwkundig onverantwoord is.

Marktleider Polytech blijkt een vaste bouwpartner voor de prijsbewuste aannemer, de inventieve architect en voor de particulier die kiest voor de esthetische meerwaarde. Omdat Polytech elke bestelling en elke opdrachtgever met dezelfde zorg behandelt, is ook de ZZP-er, die kiest voor montagegemak, goed af in Musselkanaal. Zijn er vragen over maatvoering, toepassing of passtukken? Mail of fax dan gerust de bouwtekening naar ons team en u krijgt een advies en offerte op maat weer terug. Zo werken we samen aan optimale oplossingen!

Uw creativiteit is de flexibiliteit van ons product. Met ruim 200 details voorhanden is vrijwel elke vraag op het gebied van hemelwaterafvoer te beantwoorden met 'standaard maatwerk'.

Wij anticiperen op uw creativiteit
Mocht u een specifieke oplossing zoeken voor uw hemelwaterafvoer, welke nog niet is opgenomen als standaard detail, informeer dan naar de mogelijkheden. Na tienduizenden woningen voorzien te hebben van PatentGoten, komen nieuwe situaties nog maar zelden voor, maar niets is onmogelijk...

U bent als schilder actief op de renovatiemarkt? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waarvan de dakgoten volledig hersteld en geverfd dienen te worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De voordelen van PatentGoot op een rij:

 • Eenvoudig te monteren zonder timmermansambacht
 • Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht
 • U biedt een rendabele investering voor uw klant