PatentGoot
Contact: (+31) 0599 417444 / info@polytech.nl of vraag Leo via LIVE CHAT

Contactgegevens

Polytech Kunststoffen (Infocenter, afhaalmagazijn en productielocatie)
Nijverheidslaan 56
9581 EK Musselkanaal

info@polytech.nl

T : 0599 417444
F : 0599 417170

Bezoek ons infocenter of plan uw route.

 

Bereikbaarheid:

Maandag t/m vrijdag:     Van 06:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag:                       Van 08:00 t/m 12:00 uur

Het Patentgoot Team is 24/7 bereikbaar op info@polytech.nl

Voor het bezoeken van ons InfoCenter is een afspraak niet nodig. De koffie staat klaar!

 

De openingstijden rond de bouwvak treft u aan bij onze nieuwsitems.

 

Om op de hoogte te blijven van onze innovaties, ontwikkelingen en nieuwe producten kunt u zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

 

Technische gids - Focus op details

Wilt u meer weten over technische specificaties? Download dan hier onze Technische gids

Prijslijst 2017 / mei

Download hier onze complete prijslijst in PDF-formaat.

Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u een afspraak maken om ons InfoCenter te bezoeken? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.
Stuur mij tevens een gratis kunststof magazine

Routeplanner

Bereken de route vanaf:
( voorbeeld: Beneluxweg 33, Zuidbroek )

Bestel de dakgotendoos

Heeft u onze digitale mailing ontvangen? Bestel dan hier gratis de dakgotendoos. Vul onderstaand contactformulier in en vermeld de digitale code uit uw mailing. Wij sturen u de gratis dakgotendoos toe met de complete serie productmonsters. U kunt de dakgotendoos ook bestellen via onze speciale website.

Kunststof magazine - De kracht van combinatie

Wilt u meer weten over onze dakgoottoepassingen of onze andere producten? Bekijk dan hier ons complete magazine Kunststof

U zoekt nieuwe goten voor de bouw of renovatie van uw woning? PatentGoot biedt u pasklare kunststof oplossingen voor uw hemelwaterafvoer tegen een scherpe prijs. De dakgoten van PatentGoot zijn fraai en duurzaam tegelijk. Omdat we spreken van kunststof, en niet van zink of hout, behoort frequent onderhoud van de dakgoot tot het verleden.

Levering binnen 24/48 uur na opdracht.

PatentGoot is een product van Polytech Kunststoffen.

U bent actief in de nieuwbouw of renovatie? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waaraan een nieuwe dakgoot of dakoverstek gemonteerd mag worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De productiefaciliteiten van de PatentGoten zijn afgestemd op het verwerken van zeer uiteenlopende klantvragen. Zo bieden wij een snelle levering (24 tot 48 uur na opdracht) van een groot aantal stijlen en kunt u rekenen op een advies op maat. Daarom zullen wij alleen nee verkopen wanneer de gevraagde oplossing bouwkundig onverantwoord is.

Marktleider Polytech blijkt een vaste bouwpartner voor de prijsbewuste aannemer, de inventieve architect en voor de particulier die kiest voor de esthetische meerwaarde. Omdat Polytech elke bestelling en elke opdrachtgever met dezelfde zorg behandelt, is ook de ZZP-er, die kiest voor montagegemak, goed af in Musselkanaal. Zijn er vragen over maatvoering, toepassing of passtukken? Mail of fax dan gerust de bouwtekening naar ons team en u krijgt een advies en offerte op maat weer terug. Zo werken we samen aan optimale oplossingen!

Uw creativiteit is de flexibiliteit van ons product. Met ruim 200 details voorhanden is vrijwel elke vraag op het gebied van hemelwaterafvoer te beantwoorden met 'standaard maatwerk'.

Wij anticiperen op uw creativiteit
Mocht u een specifieke oplossing zoeken voor uw hemelwaterafvoer, welke nog niet is opgenomen als standaard detail, informeer dan naar de mogelijkheden. Na tienduizenden woningen voorzien te hebben van PatentGoten, komen nieuwe situaties nog maar zelden voor, maar niets is onmogelijk...

U bent als schilder actief op de renovatiemarkt? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waarvan de dakgoten volledig hersteld en geverfd dienen te worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De voordelen van PatentGoot op een rij:

  • Eenvoudig te monteren zonder timmermansambacht
  • Levering binnen 24/48 uur na opdracht
  • U biedt een rendabele investering voor uw klant