PatentGoot
Contact: (+31) 0599 417444 / info@polytech.nl of vraag Leo via LIVE CHAT

Kunststof: van natuurlijke grondstof tot veelzijdig bouwproduct

Om op de hoogte te blijven van onze innovaties, ontwikkelingen en nieuwe producten kunt u zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Kunststof wordt steeds duurzamer, sterker en dus interessanter bij bouw, verbouw en renovatie. PatentGoot is een speciaal produkt van Polytech Kunststoffen in Musselkanaal. Op het gebied van kunststof toepassingen heeft Polytech Kunststoffen alles in huis om haar klanten goed en volledig te bedienen. De diverse producten van Polytech zijn dan veel gekopieerd, maar nooit geëvenaard.

Naast het reageren op de wensen vanuit de markt en de hierbij aansluitende innovatie en productontwikkeling, vinden wij het geven van de juiste informatie aan onze opdrachtgevers minstens zo belangrijk. Vandaar dat wij op deze site van patentgoot.nl alle modellen en specificaties van onze goten hebben gepresenteerd.

Heeft u naar aanleiding van de informatie op deze website vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Afhalen / Bezorgen

Heeft u een project bij ons in de buurt en haalt u uw materialen liever bij ons af? Dan bent u van harte welkom in ons afhaalmagazijn. Onze medewerkers aan de balie staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden. Voor maatwerkartikelen haneten wij een productie van 5 werkdagen. De openingstijden van het afhaalmagazijn treft u aan op onze: contactpagina.

Laat u de materialen liever bezorgen? Dan bezorgen wij alle leveringen binnen 5-7 werkdagen na opdracht op elke gewenste bouwplaats in Nederland (vaste land). Franko levering vanaf € 500,00 netto excl. btw. De bezorgkosten voor kleinere orders staan vermeld op de prijslijst die u kunt downloaden op de contactpagina.

 

Website producent

De Producent van PatentGoot is Polytech Kunststoffen BV

 

U zoekt nieuwe goten voor de bouw of renovatie van uw woning? PatentGoot biedt u pasklare kunststof oplossingen voor uw hemelwaterafvoer tegen een scherpe prijs. De dakgoten van PatentGoot zijn fraai en duurzaam tegelijk. Omdat we spreken van kunststof, en niet van zink of hout, behoort frequent onderhoud van de dakgoot tot het verleden.

Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht.

PatentGoot is een product van Polytech Kunststoffen.

U bent actief in de nieuwbouw of renovatie? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waaraan een nieuwe dakgoot of dakoverstek gemonteerd mag worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De productiefaciliteiten van de PatentGoten zijn afgestemd op het verwerken van zeer uiteenlopende klantvragen. Zo bieden wij een snelle levering (ca. 5 werkdagen na opdracht) van een groot aantal stijlen en kunt u rekenen op een advies op maat. Daarom zullen wij alleen nee verkopen wanneer de gevraagde oplossing bouwkundig onverantwoord is.

Marktleider Polytech blijkt een vaste bouwpartner voor de prijsbewuste aannemer, de inventieve architect en voor de particulier die kiest voor de esthetische meerwaarde. Omdat Polytech elke bestelling en elke opdrachtgever met dezelfde zorg behandelt, is ook de ZZP-er, die kiest voor montagegemak, goed af in Musselkanaal. Zijn er vragen over maatvoering, toepassing of passtukken? Mail of fax dan gerust de bouwtekening naar ons team en u krijgt een advies en offerte op maat weer terug. Zo werken we samen aan optimale oplossingen!

Uw creativiteit is de flexibiliteit van ons product. Met ruim 200 details voorhanden is vrijwel elke vraag op het gebied van hemelwaterafvoer te beantwoorden met 'standaard maatwerk'.

Wij anticiperen op uw creativiteit
Mocht u een specifieke oplossing zoeken voor uw hemelwaterafvoer, welke nog niet is opgenomen als standaard detail, informeer dan naar de mogelijkheden. Na tienduizenden woningen voorzien te hebben van PatentGoten, komen nieuwe situaties nog maar zelden voor, maar niets is onmogelijk...

U bent als schilder actief op de renovatiemarkt? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waarvan de dakgoten volledig hersteld en geverfd dienen te worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De voordelen van PatentGoot op een rij:

  • Eenvoudig te monteren zonder timmermansambacht
  • Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht
  • U biedt een rendabele investering voor uw klant