PatentGoot
Contact: (+31) 0599 417444 / info@polytech.nl of vraag Leo via LIVE CHAT

Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws omtrent onze producten en processen.
 

Om op de hoogte te blijven van onze innovaties, ontwikkelingen en nieuwe producten kunt u zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

 

Polytech geopend tijdens Bouwvak 2018

Wij zijn tijdens de bouwvak geopend van 7:30 - 16:30 uur


Voorheen kenmerkte de vakantieperiode zich door uitgestorven bouwplaatsen en lege kantoren, maar steeds meer bouwbedrijven werken tijdens de bouwvak gewoon door. Heeft u de komende weken materialen van ons nodig? Geen probleem, wij zijn bereikbaar! Polytech is in week 32 t/m 34 gewoon geopend, alleen gelden er andere openingstijden.

Lees verder...

Beurs Tuin & Zo

Klussenbedrijf Jongman vertegenwoordigd Patentgoot tijdens de beurs: Tuin & Zo. Een gezellige beurs met dé trends voor tuin & huis!

2-4 maart Eurohal Zuidbroek, meer informatie: www.tuinenzo.eu
 

Wij zijn erkend leerbedrijf!

Polytech Kunststoffen is er trots op mbo-studenten op te leiden in de praktijk. We waren al een erkend leerbedrijf, maar eind 2016 kregen we tot ons groot genoegen te horen dat deze erkenning is verlengd én uitgebreid! Deze erkenning stelt ons in staat de komende vier jaar leerlingen te blijven opleiden met de deskundige begeleiding die ze van ons gewend zijn.

Naast Eerste Monteur Elektrotechnische Systemen, Chauffeur Wegvervoer en Logistiek Medewerker, mogen we vanaf nu Technicus Engineering en Manager Transport en Logistiek aan onze kwalificaties toevoegen.

Lees verder...

Gebruik ''CLEAN- IT'' een multi reiniger voor het hardnekkige vuil

Voor het reinigen van uw kunststof dakgoten, kunststof windveren en kunststof waterafvoeren adviseert Polytech Kunststoffen een multi reiniger '' CLEAN-IT ''.

Lees verder...

Polytech is geopend tijdens de hele bouwvakperiode 2017.

Tijdens de Bouwvak-Noord zijn we van 8:00 - 16:00 uur geopend. (5 t/m 27 augustus)

Heeft u rond de bouwvak materialen van ons nodig? Geen probleem, het Patentgoot team is bereikbaar! Polytech is namelijk gewoon geopend, alleen in week 32 t/m 34 gelden er aangepaste openingstijden. Voorheen kenmerkte de vakantieperiode zich door uitgestorven bouwplaatsen en lege kantoren, maar steeds meer bouwbedrijven werken tijdens de bouwvak gewoon door.

Lees verder...

Duoline wekt interesse tijdens de bouwbeurs

Tijdens de beurs in Utrecht is er veel belangstelling voor de gevarieerde toepassingen van de Duoline. De vraag naar duurzame maatwerk producten met een luxe uitstraling is duidelijk merkbaar. Bent u niet op de Bouwbeurs geweest? U kunt iedere werkdag van 6.00 tot 18.00 uur een bezoek brengen aan ons Infocenter.

Bouwbeurs februari 2017

Van 6 tot en met 10 februari staat de Jaarbeurs Utrecht weer in het teken van de bouw. Tijdens de Bouwbeurs van 2017 is ook PatentGoot weer van de partij. U vindt ons op stand 11BV.A007. Gaat u een dag op verkenning in de beurshallen? Download dan nu alvast uw toegangskaarten

De openingstijden zijn dagelijks van 9.30 - 17.30 uur. Op donderdag is er een avondopenstelling tot 20.30 uur.

Zorgeloos naar de beurs? Pak de trein! Binnen 5 minuten loop je van het station naar de BouwBeurs. Bovendien krijg je van de NS 20% korting op je treinkaartje.

» Via deze link kun je een treinkaartje met korting bestellen.

Update Renovatie en Transformatie Den Bosch

Hoe staat het op het gebied van isolatie- en bouwmaterialen? Welke alternatieve materialen worden er dit jaar getoond en wat kunnen we met deze materialen? Exposanten vertellen over hun innovaties en bezoekers vertellen over de innovaties die ze in de toekomst graag zouden zien. Bekijk hier het filmpje van de Renovatiebeurs.

Renovatie en Transformatie Den Bosch | 12 t/m 14 april

Renovatie & Transformatie is hét nationale platform voor duurzame vernieuwing in bouw en vastgoed. De beurs wordt dit jaar weer gehouden in de Brabanthallen te Den Bosch. Patentgoot is aanwezig op alle beursdagen van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 april. U vindt ons op standnummer A021. Kijk voor meer informatie over openingstijden en toegangskaarten op de website van de Renovatiebeurs.  

PatentKader verfraait de gevel

Een veel voorkomende trend is renovatie en herstructurering in bestaande woonwijken. De woningen zijn vaak verouderd en de architectuur is van vroeger. De woningen zijn slecht geïsoleerd en toe aan een make-over. Woningen worden daarom steeds vaker voorzien van een nieuwe schil. Het PatentKader is daarbij de ideale oplossing voor omkadering van kozijnen in combinatie met de dakgoten. De vormgeving van het PatentKader is strak en modern en is geheel van deze tijd.

Lees verder...

Wonen&Co de beurs | 17 t/m 20 maart | MartiniPlaza Groningen

De beurs Wonen&Co Beurs gaat weer van start in MartiniPlaza te Groningen.

Met een broeinest aan woontalenten, schokkend veel informatie over bevingen, de huisartiesten van Wonen&Co, een dosis foodbeleving en veel, heel veel wooninspiratie is de elfde Wonen&Co de beurs het leukste woonevenement van Noord-Nederland. Via Wonenenco.nl betaal je voor een Wonen&Co-kaartje slecht een tientje. Hiermee bespaar je €1,50 op de entreeprijs en loop je bovendien fluitend langs de wachtrij!

Lees verder...

Gevel 2016 | 27 t/m 29 januari Ahoy Rotterdam

Innovatief, grensverleggend en architectonisch verantwoord. GEVEL is met haar kwalitatief hoogstaande exposanten het belangrijkste vakevenement over de gebouwschil voor architecten en bouwkundigen. GEVEL 2016 vindt plaats van 27 t/m 29 januari in Ahoy Rotterdam.

We hopen u te mogen ontvangen op stand C039. Tot ziens bij Patentgoot!

Lees verder...

Efficiëntie met de kantelbare goot

Dit type goot kan als geheel de hoek om. Het voordeel is dat het dakoverstek in de goot loopt. Dit zorgt voor een efficiënte, snelle en correcte afwerking tijdens het bouwproject. Al tijdens de bouw wordt met de kantelbare goot het hemelwater goed afgevoerd, waardoor er geen hemelwater over de stenen en voegen loopt. Tijdens het metselen van de laatste laag wordt de goot pas omhoog gekanteld (zie afbeelding). Kortom, pas wanneer de complete gevel klaar is, wordt het geheel met behulp van montageschroeven afgewerkt. Informeer naar de mogelijkheden. Ga naar de contactpagina.

Beurs Eigen Huis 4 t/m 6 maart 2016

Gaat u een huis bouwen of heeft u verbouwplannen? Er komt veel bij kijken er zijn veel keuzes te maken. Bezoek de Beurs Eigen Huis, de grootste en meest toonaangevende beurs van Nederland op het gebied van bouwen, verbouwen, interieur en tuin. Van 4 t/m 6 maart 2016 staat Patentgoot in de Jaarbeurs Utrecht. 

We hopen u te mogen ontvangen op stand B1.33-B1.31. Tot ziens bij Patentgoot!

Lees verder...

Polytech Kunststoffen staat ook tijdens de bouwvak voor u klaar.

Reguliere bereikbaarheid:
Maandag t/m vrijdag:     Van 06:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag:                       Van 08:00 t/m 12:00 uur

Bereikbaarheid tijdens de bouwvak:

Ook tijdens de bouwvak (regio noord week 30 t/m 32) staan we voor u klaar, echter op gewijzigde openingstijden. U kunt materialen bestellen, het InfoCenter bezoeken en goederen ophalen in ons afhaalcentrum van 8.00 t/m 16.00 uur en op zaterdag van 8.00 t/m 12.00 uur.

Lees verder...

Wonen&Co de beurs | 19 tot 22 maart | MartiniPlaza Groningen

De 10de editie van de Wonen&Co Beurs is van start gegaan in de MartiniPlaza te Groningen.
De locatie verleent zich weer voor de liefhebber van woninginterieur en - exterieur. 

Vier Dagen non-stop de nieuwste ideeën, inspiratie en informatie tot u opnemen?
Dan bent u bij Wonen&Co aan het goede adres! 

U ontdekt de veelzijdigheid van de Beurs en keert gegarandeerd met een rugzak vol ideeën huiswaarts.

Lees verder...

Patentgoot: voorloper in service

Service staat voorop in een bedrijf waarbij veel verschillende partijen met elkaar samenwerken. De helpdesk van Patentgoot is bereikbaar voor vragen, informatie en bestellingen.

Bereikbaarheid:               maandag t/m vrijdag       06.00 tot 18.00 uur 
                                          zaterdag                          08:00 tot 12:00 uur

Telefoon:                           0599- 417 444

Email:                                info@polytech.nl (24/7)                               

Lees verder...

BouwBeurs in Jaarbeurs te Utrecht – Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 februari

Ook Patentgoot is van maandag 9 tot en met vrijdag 13 februari aanwezig in de Jaarbeurs Utrecht tijdens de BouwBeurs 2015. Het is de ideale beurs voor de uitvoerende bouw. De beurs vindt plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Het is dé ontmoetingsplaats voor zowel ondernemers als particulieren. U kunt er onder andere innovatieve ideeën uit de bouw opdoen en nieuwe bouwproducten en bouwprojecten bewonderen.

Lees verder...

Patentgoot aanwezig op Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Venray op 16, 17 en 18 december

Van dinsdag 16 tot en met donderdag 18 december is Patentgoot aanwezig op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Venray (RMV). Op deze beurs treft u zowel importeurs, fabrikanten, handelsondernemingen als branchegerelateerde bedrijven. De professionele beurs is het trefpunt waar ondernemers en relaties uit de rundvee-, akkerbouw- en loonwerkbranche elkaar ontmoeten. Tot ziens in onze stand (243)!

Lees verder...

Kunststof als materiaal voor uw dakgoot blijkt waardevaste keus.

“De prijzen van zink vertonen sinds het voorjaar een sterk stijgende lijn. Lood is in de achtervolging.”
Bron: CoBouw 20-10-2014

Lees verder...

Bezoek Patentgoot tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg van dinsdag 28 t/m donderdag 30 oktober

Patentgoot staat van dinsdag 28 t/m donderdag 30 oktober op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg. De driedaagse beurs is geschikt voor zowel loonwerkers, akkerbouwers als rundveehouders. We hopen u te zien op onze stand (108).

Lees verder...

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij te Hardenberg – Dinsdag 21 tot en met donderdag 23 oktober

Van dinsdag 21 tot en met donderdag 23 oktober zijn de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij in de evenementenhal te Hardenberg. De driedaagse beurs is speciaal voor ondernemers die te maken hebben met intensieve veehouderij.

Lees verder...

Present tijdens vakbeurs Bouw Compleet 2014 - Van dinsdag 7 t/m donderdag 9 oktober in Hardenberg

Patentgoot is aanwezig tijdens de vakbeurs ‘Bouw Compleet’ in Hardenberg. De beurs is het ideale trefpunt voor ondernemers en connecties uit de bouwwereld. We informeren u graag over de diverse soorten en maten kunststof dakgoten van Patentgoot. Kom vrijblijvend langs op stand 621 van Patentgoot.

Lees verder...

Beursagenda Patentgoot 2014

In het laatste kwartaal van 2014 komt Patentgoot weer naar u toe. We staan op de volgende beurzen. Wilt u graag kennismaken met ons of met de producten van Patentgoot? Noteer de data dan alvast in uw agenda.

Lees verder...

Polytech Kunststoffen staat ook tijdens de bouwvakvakantie voor u klaar.

Polytech Kunststoffen staat ook tijdens de bouwvakvakantie voor u klaar. U kunt materialen bestellen, de showroom bezoeken en goederen ophalen in ons afhaalcentrum.

Lees verder...

Renoveren met de Patentgoot 150

Het type 150 van Patentgoot is ideaal voor renovatie. Het betreft een dubbelwandige kunststof goot, met een strakke gootlijn, vervaardigd uit polymeer. De buitenwerkse maat is 250mm x 150mm. Volledig naadloos in lengtes tot 18000mm verkrijgbaar.

Lees verder...

Renovatie 2014 wordt gehouden van woensdag 9 april t/m vrijdag 11 april Loacatie : Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch

Renovatie is het enige nationale platform voor duurzame vernieuwingen in de bouw. Hier vindt u alle innovatieve (totaal)oplossingen op het gebied van renovatie - woningbouw en utiliteitsbouw - onder één dak. In een vol programma, worden alle aspecten van renoveren belicht. Van herbestemmen tot passief bouwen en van innovatieve bouwmaterialen tot het energielabel: het komt tijdens Renovatie allemaal aan bod. www.renovatiebeurs.nl

 

 

Batibouw

Bouwvoorbereiding

Een lap grond kopen, bouwen, een appartement of een huis kopen, dit alles vergt de nodige voorbereiding. Het is trouwens vaak een project waarvan men gedurende maanden en soms zelfs jaren droomt vooraleer men tot de realisatie overgaat.

Lees verder...

Gevel 2014

Wat is GEVEL?

Innovatief, grensverleggend en architectonisch verantwoord. GEVEL is met haar kwalitatief hoogstaande exposanten het belangrijkste vakevenement over de gebouwschil voor architecten en bouwkundigen.

Lees verder...

Landbouwbeurs Vlagtwedde

WEDDE/SELLINGEN – De Landbouwbeurs in Vlagtwedde beleeft op 5, 6 en 7 juli een heuse primeur. Voor het eerst sinds 1996 is een vrouwennetwerk van de partij. VitaMina – Vrouw en Onderneming vult met 8 vrouwelijke ondernemers een eigen tent op het buitenterrein.

Johannes Mulder geslaagd voor examen Spuitgieten

Onze medewerker Johannes Mulder heeft met succes het examen Spuitgieten afgelegd. Johannes is al sinds 2009 bij Polytech aan de slag. In zijn loopbaan hebben we hem de kans kunnen bieden om binnen de organisatie door te groeien. Daarbij hebben wij hem alle gelegenheid gegeven om de gedoceerde theorie in de praktijk toe te passen en we zijn zeer tevreden over zijn resultaten.

Polytech is regionaal betrokken en wil vooral de lokale arbeidsmarkt laten floreren. Derhalve trachten we zoveel mogelijk werknemers uit de regio in dienst te hebben. Wij zijn er trots op dat een medewerker als Johannes zich bij ons verder kan ontwikkelen en kan groeien in zijn carrière. Johannes, gefeliciteerd!

Geen blad meer in de hemelwateruitloop

Gemak en eenvoud komen samen in het BladAfscheiderSysteem (BAS). Dit eenvoudig te monteren gootdeel voorkomt verstopping van de hemelwateruitloop door bladeren in de dakgoot. Door BAS onderaan de afvoerleiding te monteren, wordt blad en hemelwater van elkaar gescheiden, waardoor structurele reiniging van de goten overbodig is.

 

Alle gootmodellen binnen handbereik in de technische gids

Het vervangen van goten door kunststof goten van PatentGoot is een waardevolle investering. Helemaal in tijden van economische laagtij willen we kosten drukken. Met kunststof goten heeft u in een handomdraai een ander aangezicht, minder onderhoud, weinig montagekosten en een ontzettend lange levensduur.

Bent u benieuwd naar onze goten? Deze maand ontvangt u een gratis technische gids. Hierin vindt u alle modellen met technische toelichting.

>> Vraag een technische gids aan

Innovatie in duurzaam riet: NovaRiet

De grootste innovatie in de markt van ambachtelijke bouwelementen: een duurzaam kunststof riet voor een nostalgische en natuurlijke uitstraling als vanouds. Dit is wat de producent Polytech met zijn NovaRiet heeft gerealiseerd na jarenlange innovatie. NovaRiet is het ideale verwerkingsmateriaal voor rietdekkers met de sfeervolle uitstraling voor het dak dat de particulier wenst. NovaRiet ziet eruit als echt riet, is te verwerken als  het traditionele natuurproduct en heeft alle voordelen van een moderne bouwstof.

Lees verder...

Polytech steunt Pors Accountants en Klussenbedrijf Veenstra in de strijd tegen kanker

In de zomer van 2013 beklimmen strijdlustige wielrenners weer de legendarisch Alpe d’Huez. Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in teamverband, geld inzamelen om een bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ beklimmen zij daartoe de Alpe d’Huez in Frankrijk. De sponsorgelden die met de actie worden opgehaald komen ten goede aan onderzoek naar de ziekte. In onze regio hebben Pors Accountants uit Ter Apel en Klussenbedrijf Veenstra uit Houtigehage besloten om ook de klim te maken.

Lees verder...

PatentGoot op de bouwbeurs in Utrecht

De Internationale BouwBeurs 2013 is een tweejaarlijkse beurs voor de bouw, die plaats vindt in de Jaarbeurs Utrecht van maandag 4 februari t/m zaterdag 9 februari.

Polytech is tijdens deze beurs te vinden op stand 11.A009. Laat u overtuigen en kom langs!

Kijk voor meer informatie over de beurs, openingstijden en standhouders op de website van de Internationale Bouwbeurs.

Naast innovatief in kunststof bouwproducten loopt Polytech ook in service voorop

De livechat van Polytech Kunststoffen biedt uitkomst wanneer u snel en realtime antwoorden nodig heeft. Met de chatfunctie staat u als klant namelijk direct in contact met een van de medewerkers, welke u informeren over de mogelijkheden van onze kunststof producten en bouwtoepassingen. Naast een snel antwoord, heeft de livechat ook het voordeel dat Polytech direct kan anticiperen op uw vragen. De levering van onze producten wordt ook met maatwerkadvies doorgaans gerealiseerd binnen 24-48 uur op elke bouwlocatie in Nederland. 

Heeft u een vraag? Stel hem meteen aan Mike in de livechat.

Sunny Shades - Duurzaam kunststof voor inrichting van interieur en exterieur

Sunny Shades is het stijlvolle element dat in ieder interieur en exterieur moeiteloos de toon zet qua sfeerbeleving. De stijlvolle parasol, samengesteld uit duurzaam kunststof riet, is vormvast, brandvrij en onderhoudsarm.

Lees verder...

Goten bestellen vanaf uw smartphone

Innovatie is één van de kernbegrippen van Polytech. Het gaat daarbij niet alleen om het ontwikkelen van nieuwe producten, maar ook om het verbeteren van onze processen. Vanuit die gedachte is onze mobiele website ontwikkeld. U kunt eenvoudig, snel en betrouwbaar een offerte aanvragen via uw smartphone of tablet. Ga naar m.patentgoot.nl en kies het gewenste model goot. Wanneer u uw naam, contactgegevens én het gewenste aantal meter goot heeft opgegeven, wordt de aanvraag verzonden. Binnen 24 uur heeft u van ons een reactie.

Duoline: in een handomdraai een ander aangezicht

De Duoline is een robuuste, forse samengestelde dakgoot die – nog meer dan de reguliere gootlijnen die PatentGoot biedt – beeldbepalend is voor de gevel. Bovendien zijn talrijke variaties te maken met de Duoline. De gewenste belijning van de goot wordt ook hier door de opdrachtgever samen met de architect bepaald. De sfeer die diverse typen uit de PatentGoot serie uitademen is ambachtelijk en landelijk; de vraag uit de markt waar wij graag op inspringen.

Gemak met het alles-in-één dakgootpakket

Als servicepartij en producent maakt Polytech het de vakman graag zo gemakkelijk mogelijk. De producent levert een 100% totaalproduct met alle onderdelen voor de montage en afwerking van de dakrand en gevel. In het eerste kwartaal van 2013 ontvangt u, in combinatie met een goot, het gehele hemelwaterafvoerpakket met afwerkings- en aansluitingselementen gratis. Daarbij hoort onder andere een flexibele bocht en hulpstukken die zorgen voor een perfecte aansluiting. Het pakket wordt prefab geleverd; het is montageklaar. Naast een besparing op de bouwkosten wordt zo ook op de bouwplaats een efficiencyslag gemaakt.

Kijk hier voor meer accessoires voor goten en gevels.

Een veelzijdige partner in de renovatiemarkt: de schilder

PatentGoot is goot en afwerking in één product. Polytech biedt met dit product de schilder de mogelijkheid om een totaaloplossing te bieden aan de vastgoedeigenaar. Hiermee komt de vakman zowel bestaande als nieuwe klanten tegemoet. De goot is namelijk relatief goedkoop en biedt de vastgoedeigenaar een rendabele investering in vastgoedonderhoud. Bovendien kan het product zonder ervaring in het timmermansambacht eenvoudig worden gemonteerd. Met PatentGoot tilt de schilder zijn serviceniveau én ordergrootte naar een hoger servicelevel.

Wilt u weten wat PatentGoot voor u als schilder kan betekenen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in het infocenter in Musselkanaal.

4 t/m 9 februari Internationale BouwBeurs Jaarbeurs Utrecht

De Internationale BouwBeurs 2013 dit is een tweejaarlijkse beurs voor de bouw, die plaats vindt in de Jaarbeurs Utrecht van maandag 4 februari t/m zaterdag 9 februari.

Bewust Bouwen. In de huidige markt draait het om meer dan alleen het aanbieden van degelijke producten en diensten. Succesvolle bedrijven nemen de eindgebruiker serieus, komen de bouwer tegemoet met slimme en efficiënte bouwconcepten en houden rekening met de eisen die de maatschappij stelt. Bewust Bouwen is: de gebruiker centraal stellen. Bouwen op de juiste locatie. Duurzaam, innovatief en ambitieus. Inspelen op de toekomst.

Lees verder...

HUIS & TUIN 28 februari t/m 3 maart.
35.000m² wooninspiratie voor binnen en buiten.

Fascinerend van huis uit! Een beurs als Huis & Tuin schept verwachtingen bij bezoekers. De 10e editie van Huis & Tuin maakt die meer dan waar. Huis & Tuin 2013 biedt verrassend veel. Meer dan voldoende om een hele dag ideeën en inspiratie op te doen.

Lees verder...

Renoveren kan goedkoper (persbericht cobouw)

De bouwsector heeft alle reden om kritisch op de investeringen, kostprijzen en offertebedragen te letten. Eens te meer gaat het erom de opdracht niet alleen te verkopen, maar ook de marges en manuren van de onderneming te bewaken. Deze tendens motiveerde tot het doen van onderzoek in 2011 en 2012 door kunststof bouwmaterialen producent Polytech Kunststoffen (leverancier van onder andere PatentGoot, dakgoten, boeidelen en windveren).

De producent die inmiddels enkele decennia actief is in kunststof dakgoottoepassingen, was zich al jaren bewust van de voordelen van kunststof op het gebied van flexibiliteit en duurzaamheid.

Lees verder...

iQwoningen voorzien van PatentGoot in het Columbuspoort te Almere

In het stadsdeel Almere Poort worden dit jaar twee nieuwe projecten met in totaal 220 woningen gebouwd. Dat is de gemeente Almere overeengekomen met twee bouwbedrijven.

In het Columbuskwartier komen 36 zogenoemde IQ-woningen. Dat zijn huizen die voor een groot deel in de fabriek worden gebouwd, zodat er op de plek zelf een korte bouwtijd nodig is. Volgens het bouwbedrijf kunnen door die werkwijze meer nieuwe huurwoningen in korte tijd worden opgeleverd. De woningen worden rond april 2012 in Almere geassembleerd en afgebouwd. De oplevering vindt ongeveer 3 maanden later plaats.

Lees verder...

Bladafscheidersysteem (BAS)

Reeds decennia ontwikkeling liggen ten grondslag aan Polytech Kunststoffen. De meest recente ontwikkelingen hebben één ding gemeen: steeds gaat het om pragmatische, praktische oplossing, veelal als reactie op vragen vanuit de markt. Een nieuw product dat onlangs werd toegevoegd, is het bladafscheidersysteem (BAS). Een geweldige innovatie is BAS. Het gaat om een praktische oplossing voor het voorkomen van een verstopping van de hemelwateruitloop door bladeren in de dakgoot.

Lees verder...

Universele hemelwateraansluitbocht

De universele hemelwater aansluitbocht is een onderdeel van de innovaties van 2012 die is gerealiseerd als antwoord op een vraag vanuit de markt. Veel vakmensen uit de bouwbranche hebben te kennen gegeven dat er te veel verschillende bochten en hulpstukken benodigd zijn om bij nieuwbouw en vooral renovatiewerkzaamheden de hemelwateraansluiting van de goot op de standleiding te plaatsen. Vaak bleek in de praktijk dat de monteur net niet de juiste aansluitbocht voor handen had om de klus te klaren. Hierdoor werden veel meerkosten gerealiseerd die met de vernieuwde hemelwater aansluitbocht van Polytech tot het verleden behoren. Eén onderdeel voor alle voorkomende bochtsituaties.

Lees verder...

U zoekt nieuwe goten voor de bouw of renovatie van uw woning? PatentGoot biedt u pasklare kunststof oplossingen voor uw hemelwaterafvoer tegen een scherpe prijs. De dakgoten van PatentGoot zijn fraai en duurzaam tegelijk. Omdat we spreken van kunststof, en niet van zink of hout, behoort frequent onderhoud van de dakgoot tot het verleden.

Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht.

PatentGoot is een product van Polytech Kunststoffen.

U bent actief in de nieuwbouw of renovatie? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waaraan een nieuwe dakgoot of dakoverstek gemonteerd mag worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De productiefaciliteiten van de PatentGoten zijn afgestemd op het verwerken van zeer uiteenlopende klantvragen. Zo bieden wij een snelle levering (ca. 5 werkdagen na opdracht) van een groot aantal stijlen en kunt u rekenen op een advies op maat. Daarom zullen wij alleen nee verkopen wanneer de gevraagde oplossing bouwkundig onverantwoord is.

Marktleider Polytech blijkt een vaste bouwpartner voor de prijsbewuste aannemer, de inventieve architect en voor de particulier die kiest voor de esthetische meerwaarde. Omdat Polytech elke bestelling en elke opdrachtgever met dezelfde zorg behandelt, is ook de ZZP-er, die kiest voor montagegemak, goed af in Musselkanaal. Zijn er vragen over maatvoering, toepassing of passtukken? Mail of fax dan gerust de bouwtekening naar ons team en u krijgt een advies en offerte op maat weer terug. Zo werken we samen aan optimale oplossingen!

Uw creativiteit is de flexibiliteit van ons product. Met ruim 200 details voorhanden is vrijwel elke vraag op het gebied van hemelwaterafvoer te beantwoorden met 'standaard maatwerk'.

Wij anticiperen op uw creativiteit
Mocht u een specifieke oplossing zoeken voor uw hemelwaterafvoer, welke nog niet is opgenomen als standaard detail, informeer dan naar de mogelijkheden. Na tienduizenden woningen voorzien te hebben van PatentGoten, komen nieuwe situaties nog maar zelden voor, maar niets is onmogelijk...

U bent als schilder actief op de renovatiemarkt? Dan komt u regelmatig gebouwen tegen waarvan de dakgoten volledig hersteld en geverfd dienen te worden. Polytech biedt u de meest duurzame investering.

De voordelen van PatentGoot op een rij:

  • Eenvoudig te monteren zonder timmermansambacht
  • Levering binnen ca. 5-7 werkdagen na opdracht
  • U biedt een rendabele investering voor uw klant